هلاکت ۴ شرور مسلح در خراسان رضوی فرماندار مشهد: آماده میزبانی از زائران رضوی در دهه کرامت هستیم اعتبار ۵۰ هزار میلیارد تومانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و دانش بنیان پزشکیان: اصلاح و ارتقای کیفی نظام آموزشی در اولویت است عراقچی راهی چین شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ژاپن برای کنترل تورم، قیمت سوخت و برق را کاهش می‌دهد انفجار مهمات ذخیره شده در منطقه «ولادیمیر» روسیه سردار فدوی: بسیاری از توانمندی‌های جمهوری اسلامی در محاسبات دشمنان نیست زمان جدید مذاکرات ایران و آمریکا در سطح کارشناسی فنی اعلام شد + علت لغو جلسه چهارشنبه ترامپ با نتانیاهو درباره ایران گفت‌و‌گو کرد حکم سنگین برای قاچاقچیان دو نفت‌کش خارجی در هرمزگان جزئیات تحریم‌های جدید آمریکا علیه صادرات نفت ایران اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو در دادگاه پاسخ‌گویی به اتهامات فساد حضور یافت گروسی: به مذاکرات آمریکا و ایران خوش‌بین هستم روسیه: پوتین و سلطان عمان درباره ایران گفت‌و‌گو کردند امضای سند همکاری امنیتی ایران و تاجیکستان با حضور وزیر کشور سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: دوفوریت لایحه تغییر ساعت رسمی کشور، سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ بررسی می‌شود پوتین با سلطان عمان دیدار کرد | نشست سران روسیه و کشور‌های عربی برگزار می‌شود + فیلم پژمان‌فر: ممنوع‌الخروجی فعالان اقتصادی از کشور در صورت ارائه وثیقه تضمنی لازم رفع می‌شود عارف: مشارکت‌های بزرگ و هوشمندانه با جهان اولویت ماست هشدار صریح سپاه به دشمنان انقلاب اسلامی: هرگونه تعرض پاسخی قاطع و پشیمان‌کننده خواهد داشت رایزنی دیپلمات‌های ایران و آذربایجان در آستانه سفر رئیس جمهور به باکو تأکید بقایی بر نقش سازنده‌ روسیه در موضوع هسته‌ای ایران سفر وزیر کشور به جمهوری تاجیکستان (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس قوه قضائیه خواستار تقویت همکاری کشورهای عضو شانگهای و بریکس شد شیخ حسین عطوی توسط اسرائیل ترور شد آسوشیتدپرس: رسیدن مذاکرات به سطح کارشناسی نشانه پیشرفت سریع آن است
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: سخنرانی رهبری تمام شبهات جریان مقاومت را از بین برد | نتیجه مزدوری برای آمریکا ذلت و شکست است

  • کد خبر: ۳۰۵۲۵۸
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸
آیت‌الله علم‌الهدی: سخنرانی رهبری تمام شبهات جریان مقاومت را از بین برد | نتیجه مزدوری برای آمریکا ذلت و شکست است
آیت‌الله علم‌الهدی گفت: فرمایشات سازنده و تحلیل‌های جامع مقام معظم رهبری در دو روز گذشته آن‌قدر جامعیت داشت که تمام آنچه در دل‌ها شبهه بود را برطرف کرد و هیچ شبهه‌ای در دل هیچ دلی باقی نماند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در خطبه سیاسی این هفته که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: حوادثی که در این روز‌ها در جریان مقاومت اتفاق افتاد بسیار حوادث ناراحت‌کننده و اضطراب‌آمیز بود، اما فرمایشات سازنده و تحلیل‌های جامع مقام معظم رهبری در دو روز گذشته آن‌قدر جامعیت داشت که تمام آنچه در دل‌ها شبهه بود را برطرف کرد و هیچ شبهه‌ای در دل هیچ دلی باقی نماند.

وی افزود: بعضی از عناصر بیماردلی که در فضای مجازی سعی داشتند حالت یأس و ناامیدی را نسبت به قدرت مقاومت در دل مردم ما به وجود بیاورند، خوشبختانه با تحلیل‌های تبیینی و مؤثر مقام معظم رهبری ابطال شد و تمام این فساد‌های قلمی و بیانی که افراد بیماردل سعی داشتند ترویج کنند، همه از بین رفت.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: وقتی بنا شد سرنوشت مردمی را خداوند متعال در دست بگیرد، این‌گونه می‌شود که خداوند نعمت پربرکت چنین رهبری را بر این مردم ارزانی می‌دارد که در هر بحرانی و هر گرفتاری با یک گره‌گشایی بسیار مؤثر و نافذ برای مردم آرامش و خاطرجمعی به وجود بیاورد؛ خوشبختانه این وضعیت با فرمایشات رهبری در برابر این حوادث برای ما حاصل شد.

وی ابراز کرد: در بین فرمایشات مقام معظم رهبری نکاتی بود که بایستی دقیقاً مورد توجه قرار بگیرد. ابتدای سخن ایشان فرمودند که اتاق فکر اتفاق سوریه آمریکا و اسرائیل بوده و عامل ریشه‌ای و قطعی بر این عوامل این دو کشور استکباری بوده‌اند.

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه نقشه استکبار جهانی ازهم‌گسیختگی بخشی از جریان مقاومت بود، عنوان کرد: بر همین اساس معلوم شد که سرسخت‌ترین مخالف بندگی خدا و ایستادگی در خط رضای خدا بر روی کره زمین آمریکای شیطان بزرگ است.

نتیجه مزدوری برای آمریکا ذلت و شکست است

امام جمعه مشهد مقدس با اشاره به فرمایش رهبری مبنی بر نقش آشکار یک دولت در همسایگی کشور سوریه ابراز کرد: تجربه نشان داده از بعد جنگ جهانی دوم به این‌طرف هرکس، در هر گوشه‌ای از دنیا مزدور آمریکا شد، به ذلت دچار شد و شکست خورد؛ این موضوع را، هم آن دولت همسایه و هم این عناصر مزدور حلقه‌به‌گوش اسرائیل بدانند که آخر مزدوری آمریکا نکبت و ذلت است.

وی اضافه کرد: در عرصه تاریخ می‌بینیم هرکسی با هر توانی از قدرت و تجهیزات، مزدور آمریکا شد، درنهایت به ذلت و نکبت دچار و از صفحه روزگار محو شد؛ این‌طور نیست که به خاطر مزدور آمریکا، جریانی بیاید خون مسلمانان را حلال کند، کشوری را از هم بپاشاند و بعد بتواند با همه قدرت مسیر خود را ادامه بدهد.

آیت‌الله علم‌الهدی خاطرنشان کرد: این تفکر که آمریکا می‌تواند در یک معاملات بین‌المللی، قدرت‌های رقیب را از خود راضی کرده و دقیقاً در یک جریان مقابله با اسلام، ایران و مقاومت همگام کند، فکر اشتباهی است. اینکه بیان می‌شود آمریکا همان‌طورکه توانست در همسایگی سوریه کشوری را علیه آن بشوراند می‌تواند با اتحاد روسیه و چین اجماع جهانی علیه ما به وجود بیاورد نیز غلط است.

حاصل وحدت قدرت‌های استکباری نفاق و دورویی است

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه وحدت قدرت‌های استکباری به دلیل هدف جهان‌خواری به نفاق و دورویی مبدل خواهد شد، تأکید کرد: توجه داشته باشید که این‌ها همانند گرگ هستند که وقتی شکاری پیدا کنند، بعد از کشتن آن تازه دعوا بر سر جنازه آن شروع می‌شود. جریان قدرت، ثروت و جهان‌خواری نمی‌تواند با یکدیگر همگام شود؛ زیرا برای هرکدام از این قدرت‌ها هدف جهان‌خواری مطرح است که هیچ‌وقت به یک جریان وحدتی نخواهد رسید و آنان شکست خواهند خورد.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص اینکه مقاومت یک تفکر و تصمیم قلبی است، تصریح کرد: ایشان در یک بیان قاطع فرمودند که مقاومت یک مکتب و تفکر است، بر همین اساس مقاومت به دلیل باورمندی به خداوند متعال چیزی نیست که با سلاح، زور و فرازونشیب‌های سیاسی ازهم‌گسیخته شود.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه جریان خداباوری در تمام عرصه‌های ایثار و جهاد انسان را به آنجا می‌رساند که تا آخرین قطره خون خود مقاومت کند، گفت: آنکه انسان را شکست می‌دهد و نمی‌گذارد در مسیر خودش ایستادگی کند، نداشتن باور به قدرت مطلق خداوند در جهان هستی است. خداوند متعال در قرآن به پیامبر می‌فرماید «به مردم بگو که هیچ‌چیز به شما نمی‌رسد، مگر آنچه خدا بخواهد»؛ پس، چون مولای ما خداوند است که دارای قدرت مطلقه نیز هست، آنچه در جریان حکمت و مصلحت الهی باشد برای ما پیش خواهد آمد.

 با اشاره به اینکه جریان مقاومت با داشتن چنین ایمانی شکست‌ناپذیر است، افزود: تجربه چنین مقاومتی را ما در جنگ تحمیلی و دفاع مقدس داشتیم؛ امام‌خمینی(ره) وقتی گزارش فرماندهان نظامی را مبنی بر کمبود تجهیزات نظامی دریافت کردند، فرمودند «ما خداوند متعال را داریم و پیروزی قطعی با ماست» و امروز هنوز از تجهیزات نظامی جنگ تحمیلی ما همچنان استفاده می‌کنیم.

آیت‌الله علم‌الهدی اضافه کرد: بنابراین این تنها یک تحلیل و حرف نیست، بلکه تجربه ماست که اگر خدا بخواهد هیچ‌چیزی نمی‌تواند مانع پیروزی جریان مقاومت شود؛ لذا بایستی این وابستگی و باورمندی به خداوند متعال را حفظ کنیم و ایمان داشته باشیم که هیچ خطری ما را تهدید نمی‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->